DTU Byg udvikler videnskabelig og teknisk viden til gavn for samfundet gennem en bæredygtig udvikling af byggeri og det byggede miljø.
Vi fokuserer på tre strategiske forskningstemaer, som går på tværs af klassiske ingeniørdiscipliner:
DTU Byg Analyse formidler forskningsresultater til den danske bygge- og anlægsbranche.
DTU Byg samarbejder med erhvervsliv og myndigheder om innovative løsninger, der er til gavn for bæredygtigt byggeri og det byggede miljø.
Arbejdet med sektorudvikling på DTU Byg kan supplere virksomheders og brancheorganisationers kompetencer, både når der er brug for at samle kompetencer fra interne og eksterne aktører.
Cirkulært Byggeri
På DTU Byg uddanner vi ingeniører af højeste kvalitet, der kan forudse og håndtere fremtidens udfordringerne inden for byggeri og anlæg.
Civilingeniør
Bachelorer
Kandidater
DTU Byg ønsker at være et digitalt orienteret institut forankret i en campus med optimale læringsfaciliteter og eksperimentelle faciliteter, som bidrager til fremtidens digitalt understøttede bygge- og anlægssektor og byggede miljøer.
Startdato
Slutdato
Solvarmeanlæg kombineret med varmelagring i saltbatterier kan dække hovedparten af varmebehovet i et enfamiliehus.
EnergyLab Nordhavn hyldes for innovativ tilgang til at udvikle fremtidens intelligente, integrerede energisystem og nedbryde silotænkning.
Fredag den 23. januar 2015, kl.13:00 forsvarer ph.d.-studerende Tian Tang sin afhandling "Modeling of soil-water-structure interaction."
En milliondonation fra Villum Fonden har muliggjort etableringen af et internationalt førende forskningscenter ved DTU. DTU Byg, DTU Mekanik og DTU Vindenergi står bag...