Sector development project Circular construction and building sector, Technical University of Denmark,  DTU

Webinar om byggeriets omstilling til cirkulær økonomi

torsdag 03 feb 22

Mads H Odgaard
Chefkonsulent
AFRI

Lisbeth M. Ottosen
Professor, sektionsleder for Materialer og Holdbarhed
DTU Sustain
DTU inviterer til webinar 10. marts 2022 med fokus på, hvad der skal til for at gennemføre den nødvendige omstilling til cirkulær økonomi i byggeriet.

De næste 40 år kommer vi på verdensplan til at bygge lige så meget, som der hidtil er bygget gennem de seneste 4.000 år.

Samtidig er vi allerede i dag i en situation, hvor det vurderes, at mængden af byggematerialer i det eksisterende byggeri er lige så stor som de tilbageværende byggematerialer i naturen.

Vi bliver derfor nødt til at afkoble vækst fra brugen af naturressourcer ved at genbruge bygninger og byggematerialer i langt større skala end hidtil.

På et webinar 10. marts 2022 kl. 13.00 til 14.30 diskuterer vi, hvad der skal til for at gennemføre den nødvendige omstilling til cirkulær økonomi i byggeriet.

Webinaret tager afsæt i en nyligt udgivet sektorudviklingsrapport om cirkulær økonomi i byggeriet, som er udarbejdet i et samarbejde mellem DTU - Technical University of Denmark og en række centrale parter i den danske byggebranche.

Webinaret foregår på engelsk pga. internationale bidrag til diskussionen.

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig senest 8. marts 2022.

DTU Webinar: Circular construction - Let us scale circular construction

Læs også 'Cirkulært byggeri sikrer bedre udnyttelse af ressourcer'