Reorganisering af DTU på forskningsområderne byggeri, mekanik og miljø.

DTU Bygs forskningssektioner overgår til to nye institutter

tirsdag 01 mar 22

DTU reorganiserer inden for områderne byggeri, mekanik og miljø og etablerer to nye institutter. Forskningssektionerne på DTU Byg overgår 1. marts 2022 til de to nye institutter.

DTU etablerer pr. 1. marts 2022 to nye institutter: DTU Construct - Institut for Byggeri og Mekanisk Teknologi, og DTU Sustain Institut for Miljø- og RessourceteknologiReorganiseringen betyder, at DTU Byg ophører som institut, men DTU Bygs seks forskningssektioner overgår til de nye institutter.

Sektionerne for Konstruktioner og Sikkerhed, Energi og Installationer samt Design og Processer er fremover en del af DTU ConstructSektionerne for Materialer og Holdbarhed, Indeklima samt Geoteknik og Geologi er fremover en del af DTU Sustain.

Således fortsætter DTU Bygs forskning, undervisning og øvrige aktiviteter i regi af de nye institutter.

Endvidere overgår Arctic DTU til DTU Space.

Følg med i de nye institutters aktiviteter på www.construct.dtu.dk og www.sustain.dtu.dk og på LinkedIn: DTU ConstructDTU Sustain.

DTU Bygs hjemmeside og sociale medier vil fortsætte i en overgangsperiode.

Læs mere: ’Organisationsændring skaber nye institutter på DTU’