Deltag i projekt om ventilation og søvnkvalitet

mandag 27 jan 20
|

Spørgeskemaundersøgelse

En forskningsgruppe på DTU Byg vil finde ud af, hvordan udluftning i soveværelser påvirker vores søvnkvalitet. De søger lige nu deltagere til deres spørgeskemaundersøgelse.

Forskningsgruppen ledes af Lektor Pawel Wargocki, som fortæller, at undersøgelsen udføres i to trin:

- Første trin er en spørgeskemaundersøgelse, hvor vi samler information omkring soveværelser, indeklima i soveværelser og søvnkvalitet. I andet trin udvælger vi på baggrund af spørgeskemaundersøgelsen en række respondenter, som tilbydes at få udført to ugers målinger af deres søvnkvalitet og indeklimaet i deres soveværelser.

Deltagelse i undersøgelsen er helt frivillig, og man forpligter sig ikke til at deltage i andet trin, selvom man har svaret på undersøgelsen i første trin. Undersøgelsen er tilrettelagt således, at DTU opfylder alle krav vedrørende beskyttelse af persondata (GDPR). Forskningsgruppen håber på at få så mange som muligt til at deltage for at øge validiteten af dataene:

- alle er hermed inviteret til at deltage i undersøgelsen, og vi opfordrer folk til at sprede ordet hos samarbejdspartnere, kunder, venner, bekendte, kollegaer fra arbejde, naboer, osv. Vi vil gerne på forhånd takke for interessen og deltagelsen.

Det tager cirka 8 minutter at udfylde spørgeskemaet, som man kan tilgå via boksen øverst til højre. DTU trækker lod blandt deltagerne om flere gavekort til Lagkagehuset og en Philips Wake-Up lampe.

Relaterede Videoer  

video thumbnail image

video thumbnail image

video thumbnail image

video thumbnail image

Vis flere

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
https://www.byg.dtu.dk/om-dtu-byg/nyheder/Nyhed?id=%7B83D7E231-8B6C-410C-B3E1-F5BAEC087763%7D
31 OKTOBER 2020